Stéphanos steunen?

We hebben uw hulp hard nodig. Klik op onderstaande button om uw steentje bij te dragen.

 

Doneer!

U bevindt zich hier: Home » Donateurs

Donateurs

Malawi is een erg arm land (één van de armste landen ter Wereld), waar veel problemen zijn zoals hongersnoden en ziektes. Zambia staat er iets beter voor, maar ook dit is een erg arm land. Een van de grootste problemen in Malawi en Zambia is het grote aantal weeskinderen,  in elk land meer dan 1.000.000! Veel van deze kinderen hebben hun ouder(s) verloren aan HIV / AIDS en zijn zelf ook besmet. Zij staan er nu alleen voor, ze hebben niemand die voor hen kan of wil zorgen.
 
Stéphanos is een Reformatorische stichting en geeft diaconale hulp, waarbij het uitgangspunt de hulp aan weeskinderen is. Om hen goed en blijvend te kunnen helpen is het echter belangrijk dat niet alleen zij, maar ook hun hele omgeving geholpen wordt. Daarom zijn onze activiteiten ingericht op de dorpscultuur.
Die dagelijkse voortdurende zorg in beide landen is voor ons alleen waardevol als ze gegeven wordt vanuit de Bijbelse opdracht en als de Bijbelse boodschap in haar programma's doorklinkt.
 
Ook u kan deze weeskinderen helpen door donateur te worden.
Als donateur blijft u volledig op de hoogte van de ontwikkelingen in Zambia en Malawi. U ontvangt 4x per jaar gratis ons kwartaalblad met het laatste nieuws en verhalen uit het veld. De minimumbijdrage is € 5,- per jaar. Vult u hiervoor het onderstaande formulier in. 

TIJDELIJKE ACTIE! Geeft u zich nu op als donateur voor € 10,00 per jaar, dan ontvangt u in het vervolg ons kwartaalblad en een GRATIS Malawi muziek-cd met Hymns en Psalmen t.w.v. € 12,95. Vergeet u niet uw volledige gegevens in te vullen? Dan verzenden wij de cd naar het opgegeven adres.

 

Geef u op als donateur!

Als u onderstaande gegevens invoert zorgen wij dat u ons kwartaalblad krijgt.

Naam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoonnummer:
Emailadres:
Bedrag (en periode, per maand/kwartaal/jaar):
Betaling:
Opmerking (optioneel):
 

 

Dit formulier is bedoeld voor periodieke donaties. Voor het adopteren van een kind kunt u het beste per e-mail of telefonisch contact opnemen: adoptie@stephanos.nl of 038-3857966