Zomerfair op de Admiraal de Ruyterschool in Krimpen aan den IJssel groot succes.

27 juni 2016 - Door: Harry Droppert

Op vrijdag 17 juni vond op de Admiraal de Ruyterschool in Krimpen aan den IJssel een zomerfair plaats. De opbrengst van deze fair was 50% voor Stichting Stéphanos en 50% voor de school.

De maanden voor de fair zijn er ook verschillende activiteiten ontplooit. Zo hebben de kinderen bijvoorbeeld snoep en stroopwafels verkocht, en vele statiegeldflessen ingezameld.

Al enkele dagen voor de fair werd er regelmatig op buienradar gekeken…en tot het laatste moment bleef het spannend. Als we terugzien hebben we naast de spat regen een geweldige dag mogen hebben!

 

Er waren vele kramen met diverse artikelen. Van hoeden, tot groenten, van een taartenwedstrijd (waarin de jury slechts 26(!) stukjes taart mocht proeven) tot een ritje met paard en wagen. Ook was er een rommelmarkt, een veliing en een ballonnenwedstrijd. Aan alles was gedacht.

 

De opbrengst van deze geslaagde acties bedraagt €9.947,83. Ook Stéphanos was met een stand aanwezig op deze dag. Een prachtige totale opbrengst! Wat fijn dat met dit bedrag de weeskinderen geholpen kunnen worden. Ze ontvangen onder anderen (Bijbels)onderwijs van Stichting Stéphanos. Allen die meegewerkt en gesponsord hebben, heel hartelijk dank.

 

Onder: Foto's van de zomerfair.