Stéphanos steunen?

We hebben uw hulp hard nodig. Klik op onderstaande button om uw steentje bij te dragen.

 

Doneer!

Vrijwilliger in een werkgroep

Vrijheid, creativiteit en samenwerken. Dat zijn de kernwoorden voor onze werkgroepen. Werkgroepen zetten activiteiten op in hun eigen regio om fondsen te werven voor Stéphanos en naamsbekendheid te vergroten.

 

Wat?

De meeste vrijwilligers van Stéphanos werken samen in werkgroepen. Op dit moment zijn er 11 werkgroepen actief door heel Nederland. Het aantal leden varieert van vier tot ongeveer tien personen. Een werkgroep zet activiteiten op in de regio van haar standplaats. De werkgroep bedenkt de acties zelf. Denk hierbij aan een concert, een (rommel)markt, een auto-was-actie, een voorlichtingsavond en ga zo maar door! Neem een kijkje op de pagina’s van de verschillende werkgroepen, zij laten daar zien wat ze doen. Stéphanos zorgt voor promotiemateriaal en verleent ook op andere manieren ondersteuning. 

 

Tijd?

De ervaring leert dat een vrijwilliger in een werkgroep gemiddeld zo’n 4 uur per maand bezig is voor Stéphanos. Mocht u meer of minder tijd hebben, dan kunt u dat het beste aankaarten binnen de werkgroep. Afhankelijk van het aantal en de aard van activiteiten zijn er 3 tot 6 vergaderingen per jaar.

 

Waar?

Op dit moment zijn er werkgroepen in Elspeet, Genemuiden, Katwijk aan Zee, Montfoort, Nieuw-Lekkerland , Ouddorp/Goedereede, Rijssen, Staphorst, TFC Malawi Arine van den Bosch, TFC Malawi Joanne Reijm, TFC Malawi Karin van Meeuwen, TFC Malawi Willemien van de Ridder, TFC Zambia Anneke van Asselt, TFC Zambia Annemieke Treur en TFC Zambia Irene Swets.

 

Als er nog geen werkgroep in uw buurt is, kunt u zich toch aanmelden. Als er meer geïnteresseerden zijn brengt Stéphanos jullie met elkaar in contact. Er wordt dan een informatiebijeenkomst georganiseerd, waar besloten kan worden om een nieuwe werkgroep op te richten.

 

Vragen?

Heeft u na het bekijken van de werkgroepen nog vragen of heeft u interesse? Neem dan contact met ons op.