Stéphanos steunen?

We hebben uw hulp hard nodig. Klik op onderstaande button om uw steentje bij te dragen.

 

Doneer!

U bevindt zich hier: Home » Werkgroepen > TFC Malawi Joanne Reijm

Werkgroep TFC Malawi Joanne Reijm

Welkom op de pagina van de werkgroep TFC Malawi Joanne Reijm.

Algemene informatie

 

Algemene informatie

Joanne Reijm hoopt D.V. Juli 2017 voor de stichting Stephanos als vrijwilliger naar Malawi te gaan. Zij zal zich daar bezig houden met ontwikkelingswerk en het overdragen van Gods Woord waar dit mogelijk is, met name onder de (wees)kinderen. De werkzaamheden zal zij op vrijwillige basis verrichten, zij is dus volledig afhankelijk van giften en van de opbrengsten uit de verschillende acties die gehouden worden.

 

Thuisfrontcommissie

Ter ondersteuning van Joanne is er een thuisfrontcommissie opgericht, deze bestaat uit vrienden van Joanne die zich enthousiast inzetten om het werk van Joanne in Malawi mogelijk te maken. De thuisfrontcommissie is verantwoordelijk voor de coördinatie van de praktische en financiële ondersteuning. Contact opnemen met de thuisfrontcommissie? Benader ons gerust via de mail!

 

Wat kunt u doen?

Allereerst vragen wij of u wilt bidden voor Joanne en het werk dat in Malawi gedaan mag worden.  De mensen leven daar veelal in zeer moeilijke omstandigheden,  grote armoede en hongersnood maken het leven daar zwaar. U kunt uw steuntje bijdragen door een gift af te dragen of mee te doen met de acties die door de thuisfrontcommissie gecoördineerd worden. Heeft u zelf nog ideeën voor een leuke actie of een persoonlijk bijdrage hieraan? Neem dan contact met ons op via wijniejoanne-stephanos@hotmail.com.

 

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de voorbereidingen en de werkzaamheden van Joanne en haar werk in Malawi? Meldt u dan nu aan voor de nieuwsbrief op www.joannereijm.waarbenjij.nu 

Contact information

Leden Thuisfrontcommissie:

 

Jolanda de Groot (voorzitter)

Ada Verduijn (secretaris)

Elze van Nieuwkoop (penningmeester)

Wouter Kleijbeuker 

 

Voor contact, informatie of vragen kunt u mailen naar: wijniejoanne-stephanos@hotmail.com

 

Giften kunt u overmaken naar NL16 RABO 0309 8784 89 t.n.v. Stichting Stephanos te Hendrik-Ido-Ambacht