Stéphanos steunen?

We hebben uw hulp hard nodig. Klik op onderstaande button om uw steentje bij te dragen.

 

Doneer!

U bevindt zich hier: Home » Werkgroepen > TFC Zambia Irene Swets

Werkgroep TFC Zambia Irene Swets

Welkom op de pagina van de werkgroep TFC Zambia Irene Swets.

Algemene informatie

Irene Swets werkt in Zambia om daar evangelisatie- en alfabetiseringswerk te verrichten onder de Zambianen! Het is heel belangrijk dat Irene gesteund wordt om dit mooie werk te kunnen doen. Dit kan op verschillende manieren; door gebed, persoonlijke betrokkenheid en financiële steun.

 

Ook is er een thuisfrontcommissie (TFC) opgericht. Ons doel als TFC is om Irene zo goed mogelijk te ondersteunen en haar in staat te stellen dat zij haar werk kan doen, zowel op praktisch en financieel gebied als door bekendheid te geven aan het project.

 

Irene is bij het uitvoeren van haar werk geheel afhankelijk van giften. U kunt een (fiscaal aftrekbare) gift overmaken op NL27 RABO 0306895153 t.n.v. Stichting Stéphanos te Hendrik Ido Ambacht.

Ieder bedrag is welkom! Gezien het belang van continuïteit van het werk zijn periodieke giften bijzonder welkom. Voor dit laatste kunt u een formulier opvragen of downloaden via onderstaande website.

 

Eén keer in de twee maanden komt er een nieuwbrief uit waar u op de hoogte wordt gehouden van het werk van Irene in Zambia. Wilt u deze digitale nieuwsbrief ontvangen? Stuur een email naar tfcvoorzambia@gmail.com

 

Kijk voor meer informatie, het laatste nieuws en onze acties op onze website: www.ireneinzambia.jouwweb.nl of op onze facebookpagina: www.facebook.com/ireneinzambia.

 

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via ons bovenstaand mailadres. Ook als u zelf een actie wilt opzetten of een presentatie wilt aanvragen horen wij het graag!

 

Hartelijke groet,

Klaas, Alice, Ineke, Arjan, Hanna en Martine

Contact information

Klaas Slager (voorzitter)

Alice van der Meer (Secretaresse)

Arjan Benard (penningmeester)

Ineke Benard (fondsenwerving)

Loes Evers (PR & Fondswerving)

Martine Pruissers (PR & Fondsenwerving)

Irina Schoonderwoerd (algemeen lid)

 

Email: tfcvoorzambia@gmail.com

Website: www.ireneinzambia.jouwweb.nl

Facebook: www.facebook.com/ireneinzambia