Actie op camping de Vijverhof te Ommeren

10 december 2019 - Door: Harry Droppert

Op camping de Vijverhof in Ommeren is door campinghouders en campinggasten een seizoenlang actie gevoerd voor de (wees)kinderen in het Stéphanos Outreach Programma Malawi. Vele activiteiten zijn ontplooid zoals een uitgebreide zomermarkt met diverse standhouders op de camping.

 

Er zijn gezamenlijke maaltijden zoals een pannenkoekenfeest en barbecue georganiseerd, maar ook activiteiten als bingo, het spel appel en ei, waarna de kinderen de spulletjes weer konden verkopen. Ook werd er tijdens de zondagzangavonden collecte voor dit project gehouden. De recreatiedames hadden een leuk spel bedacht waarbij kinderen kleine opdrachtjes moesten doen voor de campinggasten voor een kleine vergoeding, zoals helpen afwassen, rommel opruimen, fiets wegbrengen naar de stalling, krant halen. Ect.

En een aantal kinderen waren spontaan met spaarpotjes langs de gasten gegaan om geld op te halen voor de arme kindertjes in Malawi. Prachtig! Dit mooie actieseizoen heeft bij elkaar maar liefst € 1619,87 opgebracht! Allen die meegewerkt hebben op welke wijze dan ook, heel hartelijk dank!