Blog 6 Stephanos fietstour 2021

29 juni 2021 - Door: Harry Droppert

Wat een prachtig evenement was dat afgelopen zaterdag! En wat een inspanning hebben de deelenemers geleverd!

Maar niet alleen de deelnemers, ook de vele vrijwilligers die klaarstonden om de deelnemers in de watten te leggen. 106, 134 of 240 kilometer is toch niet niks! We zijn blij en dankbaar dat alles zonder noemenswaardige problemen mocht plaatsvinden.

De sfeer zat er goed in, het leek wel één grote familie. Wat een samenbindende dag..

We willen na de Heere iedereen heel hartelijk dank voor uw bijdrage op welke wijze dan ook!

 

Er was ook veel lof voor de organisatie en de vrijwilligers die alle uitstekend voor elkaar hadden. Uiteraard zijn er ook altijd wel leerpuntjes op te noemen. Maar duidelijk is dat er een begin ontstaan is van een nieuwe Stéphanos traditie, de jaarlijkse Stéphanos fietstour. Alles zo de Heere wil, en wij leven zullen.

 

Dit nieuwe evenement heeft het bijzonder hoge bedrag van meer dan € 70.000 (inmiddels € 75.000 !) opgeleverd! Zeer bijzonder!

Allen nogmaals dank. Mocht de Heere er Zijn zegen schenken over alles wat gedaan is op deze dag, en wat gedaan mag worden voor de weeskinderen in Afrika. Doneren kan uiteraard nog gewoon via de mogelijkheid hieronder.

 

SAVE THE DATE: De 2de Stéphanos fietstour staat gepland voor D.V. zaterdag 11 juni 2022. Meer info t.z.t op www.stephanos.nl/fietstour.

 

Kijk vooral weer even bij deze prachtige foto's (beeld Genemuiden Actueel, en niet voor gebruik van derden).


Door dit formulier te verzenden, geeft u toestemming om deze gegevens te verwerken in ons systeem. We gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie ook ons privacy statement.