Een onvergetelijke indruk

2 maart 2022 - Door: Johan van der Ham

Directeur/bestuurder Johan van der Ham is op dit moment in Malawi, en draaide een dag mee bij het geven van noodhulp. Een kort verslag:

"De weg vanaf het Stéphanos terrein in het Blantyre district voert ons eerst naar en door de stad Blantyre, waarna we door het zwaar getroffen Chikhwawa rijden. De verwoestingen zijn nog zichtbaar; Wegen zijn weer goeddeels (tijdelijk) gerepareerd, en mensen zetten 'het normale leven' voort. Het meest zuidelijke puntje van Malawi is het district Nsanje, waar we in het Kachere Camp (opvangkamp) noodhulp zouden verlenen. Veel te laat doordat de truck met noodgoederen zelf dringend toe was aan noodhulp. De medewerkers van het district hielpen om alles in goede banen te leiden. De 'community police' zorgde voor ordelijke rijen etc.

 

Vooraf mochten we de vele honderden kinderen en volwassenen wijzen op het geestelijke voedsel dat God in ons in Zijn Woord aanreikt. Er was aandacht. Daarna begon de uitreiking van de noodgoederen. Onvergetelijk! Wat mooi dat we dankzij uw steun deze noodhulp samen met Timotheos kunnen verlenen!"

Hartelijk dank voor uw steun, vertrouwen en gebed. Kunt u nog wat missen? Doneren kan nog via onderstaande mogelijkheden.

 

Bekijk ook vooral weer even de foto's die bij dit verslag horen.

  • Voor 48 euro geeft u 3 zakken maïs á 50 kg.   
  • Voor 20 euro geeft u 2 zakken cement á 50 kg.
  • Voor 22 euro geeft u 8 liter olie.

Maak uw gift over via: 

  • NL74 RABO 0335 3074 50 o.v.v. noodhulp overstromingen.
  • Of doneer via deze IDEAL link
  • Of doneer via de QR code hiernaast: