Het magazine van juni 2020 staat online

18 juni 2020 - Door: Dhr. J. van der Ham

Geachte begunstiger,

Graag wil ik u allen hartelijk bedanken voor uw gebed en materiële steun aan Stéphanos. Wij kunnen niet zonder.

Al dertig jaar is Stichting Stéphanos geworteld in de reformatorische achterban. Wij voelen ons verbonden met die achterban en vanuit onze gezamenlijke achtergrond zullen we blijven opereren. Onder het voorbehoud van Jakobus 4:15, dat wel. Daar komt immers onze afkorting Deo Volente vandaan.

 

Nu we in een wereldwijde corona-pandemie zitten, mogen we wel dubbel beseffen dat onze gezondheid, en die van onze dierbaren, broos is. We zijn kwetsbaar, allemaal. Ook al voelen we ons vandaag gezond, morgen kan dat anders zijn. We zijn bewuster bezig met wat we doen en laten, met wat er wel en juist niet kan of mag. Het thema van dit magazine – Bewust leven – stond al vast, maar krijgt in deze tijd een bijzondere lading. Wat bewust leven voor onze veldwerkers betekent, leest u in dit magazine. Het is onze wens dat u ook geïnspireerd raakt om bewust te leven. Bewust van waarom wij hier op aarde zijn, in deze tijdelijke stad. Bewust van de toekomst die Hij voor Zijn volk bereidt.

De pandemie raakt onze Stichting Stéphanos. We zijn gelukkig gezond en veerkrachtig, maar zonder ‘s Heeren zegen en zonder uw steun kunnen we ons werk niet doen. Daarom wil ik van harte oproepen om, nu de pandemie het werk in Malawi en Zambia (en deels in Nederland) raakt, ons te blijven gedenken. Dit durf ik vrijmoedig te vragen, omdat we het niet voor onszelf doen. Daarbij realiseren we ons, dat er ook mensen onder ons te kampen hebben met economische tegenslag als gevolg van het rondrazende virus.
In de wetenschap dat de welvaart hier, ondanks alles, zovele malen hoger is en blijft dan in Afrika, vraag ik u namens allen die van onze steun afhankelijk zijn, om uw blijvende support.

 

Doneren kan via NL74 RABO 0335307450 of via onderstaande online mogelijkheid. Hartelijk dank!


Een hartelijke groet van,

ing. J (Johan) van der Ham
directeur/bestuurder Stéphanos


P.S. De online versie van ons magazine kunt u hier vinden. En heeft u onze noodpakketten-actie al gezien?


Door dit formulier te verzenden, geeft u toestemming om deze gegevens te verwerken in ons systeem. We gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie ook ons privacy statement.