Laatste update Stéphanos fietstour 2022

13 juni 2022 - Door: Harry Droppert

Rond 17:30 uur kwam de eerste groep deelnemers aan in Garderen na 250 km. gefietst te hebben. Hier stond een lekkere maaltijd klaar. Daar werd onder het genot van een drankje heerlijk van genoten op het terras van camping de Solse Berg. Als afsluiter was er ijs met vruchten en slagroom. Dat alles hadden ze wel verdiend na deze enorme inspanning! 

 

Deze 43 enthousiaste deelnemers hebben zich ingezet voor een betere toekomst van kinderen in Afrika. Het sponsorgeld is bedoeld voor onderwijs voor kinderen als Esther zodat (wees)kinderen en hun families in Malawi (één van de armste landen ter wereld) door middel van evangelisatie, onderwijs- en landbouwprojecten aan een toekomst geholpen kunnen worden.

Het netto totaalbedrag dat bij elkaar is gefietst op deze 2de Stéphanos Fietstour komt uit op: € 49.494,61 (update)

Echt een geweldig bedrag! Een bedrag om zeer blij mee te zijn! Deelnemers, vrijwilligers en sponsoren heel hartelijk dank voor uw/jou bijdrage op welke manier dan ook!

 

Dank bovenal aan de Heere voor deze prachtige dag. Alles mocht goed verlopen op wat kleine fietsdefecten na. Ook zijn er geen ongelukken gebeurd. De sfeer was goed. Opnieuw voelde het als één grote familie. Prachtig! 

Ook hoorden we positieve berichten van de deelnemers zelf over de prachtige route en de prima organisatie. Dat is mooi om te horen voor allen die hier zijn/haar bijdrage aan hebben mogen leveren.

 

Als u nog niet gedoneerd heeft en uit respect voor de inspanning alsnog een donatie wilt doen, dan is deze van harte welkom via onderstaande mogelijkheden:

  • deze geefpagina's van de verschillende teams en personen: www.geef.nl/nl/doel/stephanos/acties
  • of via NL74 RABO 0335307450 t.n.v. Stéphanos o.v.v. sponsoring Stéphanos fietstour

Stéphanos directeur bestuurder Johan van der Ham die de 250 km. route wil fietsen kan ook nog gesponsord worden via:

  • NL74 RABO 0335307450 t.n.v. Stéphanos o.v.v. sponsoring fietstour van der Ham
  • of via deze online donatielink.
  • Van harte aanbevolen!

PS. Bekijk vooral ook weer even de mooie foto's! Alle andere foto's kunt u bekijken via de updates op: www.stephanos.nl/nieuws.