Nieuwe website online

18 maart 2019

Stéphanos heeft sinds zaterdag haar nieuwe website online staan. Het is niet zonder reden dat de nieuwe website deze maand online is gegaan. Het is namelijk precies 30 jaar geleden dat stichting Stéphanos werd opgericht.

De nieuwe website draagt bij aan een verdere professionalisering in navolging van de ingebruikname van een nieuw administratiesysteem (CRM) én het Stéphanos magazine dat in 2018 naar A4 formaat ging en ook qua ontwerp volledig vernieuwd werd. “Als groeiende organisatie is het erg belangrijk om toekomstbestendig te zijn”, aldus directeur dhr. J. van der Ham. Eén van de doelen van de nieuwe website is om mensen op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier kennis te laten maken met het werk dat stichting Stéphanos in Malawi en Zambia mag doen. Ook is het belangrijk dat de nieuwste ontwikkelingen in deze nieuwe website meegenomen konden worden.

In verband met de gevolgen van de zware overstromingen in Malawi, zal Stéphanos de komende tijd ook activiteiten op de website ontplooien om hiermee fondsen te werven voor het geven van noodhulp.