Opbrengst derde Stéphanos fietstour

12 juni 2023 - Door: Harry Droppert

Een kleine 60 deelnemers hebben zaterdag de 3de Stéphanos Fietstour gefietst. Halverwege de middag kwamen de eerste deelnemers al weer binnen. En rond 18:00 / 18:30 uur kwamen de laatste groepen aan in Garderen. Hier stond een lekkere maaltijd klaar. Daar werd onder het genot van een drankje heerlijk van genoten op het terras van camping de Solse Berg. Als afsluiter was er ijs met vruchten en slagroom. Dat alles hadden ze wel verdiend na deze enorme inspanning! 

 

Deze enthousiaste deelnemers hebben zich ingezet voor een betere toekomst van kinderen in Afrika. Het sponsorgeld is bedoeld voor onderwijs voor kinderen als Precious zodat (wees)kinderen en hun families in Malawi (één van de armste landen ter wereld) door middel van evangelisatie, onderwijs- en landbouwprojecten aan een toekomst geholpen kunnen worden.

Het netto totaalbedrag dat bij elkaar is gefietst op deze 3de Stéphanos Fietstour komt uit op: € 47.040,-.

Een geweldig bedrag! Een bedrag om zeer blij mee te zijn! Deelnemers, vrijwilligers en sponsoren heel hartelijk dank voor uw/jou bijdrage op welke manier dan ook!

 

Dank bovenal aan de Heere voor deze prachtige dag. Alles mocht goed verlopen op wat lekke banden na. Ook zijn er geen ongelukken gebeurd. De sfeer was goed. Opnieuw voelde het als één grote familie. Prachtig! 

Ook hoorden we positieve berichten van de deelnemers zelf over de prachtige route en de prima organisatie. Dat is mooi om te horen voor allen die hier zijn/haar bijdrage aan hebben mogen leveren.

 

Als u nog niet gedoneerd heeft en uit respect voor de inspanning alsnog een donatie wilt doen, dan is deze van harte welkom via: supp.to/stephanos-fietstour-2023 

 

Bekijk hier ook vooral even de foto's.

 

Save the date: Ook is er al een nieuwe datum geprikt voor D.V. volgend jaar. Het is nog ver weg, maar we hopen volgend jaar D.V. zaterdag 8 juni 2024 de 4de Stéphanos fietstour te organiseren.