Opbrengst en dankwoord sponsorfietstocht

5 oktober 2020 - Door: Johan van der Ham

We laten u niet langer in spanning... 

De (voorl.)opbrengst van de sponsorfietstocht van bestuurder Johan van der Ham is € 20.414,55! 

Hieronder vind u een dankwoord van met daaronder nog een prachtige video met een samenvatting van de tocht:

 

"Beste betrokkenen bij de fietstocht van 2 oktober jl.,

 

Graag wil ik iedereen heel hartelijk bedanken voor zijn/haar steun, in welke vorm dan ook. Zeer velen hebben geld overgemaakt, zowel bedrijven als particulieren. Met een verblijdend resultaat, zoals u hierboven ziet.

 

Dank ook aan de velen die vanuit Stéphanos hebben meegewerkt aan het mogelijk maken van deze tocht. Alle voorbereidingen, het meerijden met de volgauto's, mij van eten/drinken voorzien gedurende de dag, foto- film en zelf drone-beelden!

 

Dank aan de fietsenzaak in Ouddorp voor het beschikbaar stellen van de fiets, en aan weer een ander bedrijf voor het live-tracking device. Voor de supportende ondernemers verwijs ik u naar www.stephanos.nl/actiepagina, daar vindt u hun naam en logo. De vele werkgroepen die betrokken waren, alsmede de TFC's. Ik noem de plaatsen Ouddorp, Montfoort, Houten, Uddel, Genemuiden en Staphorst. Zelfs de de werkgroep Rijssen was aanwezig in Genemuiden, hartverwarmend.

De lunch in Montfoort en de warme maaltijd in Uddel: het moest vanwege het krappe schema helaas snel, maar het was heerlijk. En op alle andere stopplaatsen waren koffie, snacks, repen, fruit, koeken, etc, altijd meer dan voldoende. Spandoeken, banners, ballonnen etc, geweldige steun in de rug voor deze bijna 260 km. tocht tegen de stevige oostenwind in. Vanaf 7.00u 's morgens in het donker vanaf Ouddorp vertrokken tot de aankomst 22.30u in Staphorst, het was een dag van inspanning (plm 6000 kcal energieverbruik) maar vooral van een groot Stéphanos-familiegevoel.

 

Dank ook aan de meefietsers in 1)Rotterdam en 2)Krimpenerwaard, 3)op de Utrechtse Heuvelrug, 4)over de Veluwe en 5)van Genemuiden naar Staphorst. Dat is als zeer motiverend ervaren.

 

De Heere heeft ons gespaard voor ongelukken, pechsituaties etc. en de gezondheid gegeven. Mocht Hij ook de opgehaalde middelen tot zegen willen zegenen die blijmoedig bijeen zijn gebracht t.b.v. ons werk in Afrika.

 

Hartelijke groet,

 

Johan van der Ham

Directeur/bestuurder Stéphanos"