Opbrengst vierde Stéphanos fietstour bekend

10 juni 2024 - Door: Harry Droppert

Save the date 5e Stéphanos fietstour: D.V. 24 mei 2025

 

Zeventig deelnemers hebben zaterdag de 4de Stéphanos Fietstour gefietst. Halverwege de middag kwamen de eerste deelnemers al weer binnen. En rond 17:00 uur kwamen de laatste groepen aan in Garderen. Deelnemers en familie hebben op het terras van camping de Solse Berg afsluitend genoten van een hapje & drankje met lekker ijs met fruit. Dat alles hadden ze wel verdiend na deze enorme inspanning! 

Voor het eerst was er ook een MTB tocht. Deze tocht was zeer goed bevallen we hopen dit D.V. 2025 opnieuw mee te nemen.

 

Deze zeventig enthousiaste deelnemers hebben zich ingezet voor een betere toekomst van kinderen in Afrika. Het sponsorgeld is bedoeld voor onderwijs voor kinderen als Happiness zodat (wees)kinderen en hun families in Malawi (één van de armste landen ter wereld) door middel van evangelisatie, onderwijs- en landbouwprojecten aan een toekomst geholpen kunnen worden.

Het netto totaalbedrag dat bij elkaar is gefietst op deze 4de Stéphanos Fietstour komt uit op: € 60.203,-.

Een bijzonder hoog bedrag! Een bedrag om stil van te worden! Deelnemers, vrijwilligers en sponsoren heel hartelijk dank voor uw/jou bijdrage op welke manier dan ook!

Dank bovenal aan de Heere voor deze prachtige dag. Het meeste mocht goed verlopen, helaas is er één deelnemer flink gevallen. Hij heeft daar flinke schaafwonden aan over gehouden. Het mag gelukkig verder goed met hem gaan.

 

De sfeer was erg goed. En zoals ieder jaar voelde het als één grote familie!

Ook hoorden we positieve berichten van de deelnemers zelf over de prachtige route en de prima organisatie.  Dat is mooi om te horen voor allen die hier zijn/haar bijdrage aan hebben mogen leveren.

 

Als u nog niet gedoneerd heeft en uit respect voor de inspanning alsnog een donatie wilt doen, dan is deze van harte welkom via: supp.to/stephanos-fietstour-2024 

 

Bekijk hier ook vooral even de foto's.

 

Save the date: D.V. 24 mei 2025

Ook is er al een nieuwe datum geprikt voor D.V. volgend jaar. Het is nog ver weg, maar we hopen volgend jaar D.V. zaterdag 24 mei 2025 de 5de Stéphanos fietstour te organiseren.