Stéphanos directeur op de fiets voor weeskinderen

1 oktober 2020 - Door: Harry Droppert

Het doelOp D.V. 2 oktober 2020 hoopt directeur/bestuurder dhr. J. van der Ham een sponsortocht te fietsen om hiermee geld op te halen voor hulp aan kwetsbare (wees)kinderen in Malawi. Malawi is een bijzonder arm land in Afrika. Eén van de grootste problemen is het aantal weeskinderen. In Malawi wonen ongeveer 2.000.000 weeskinderen! Veel van deze kinderen verloren hun ouder(s) aan HIV / aids en zijn zelf ook besmet. Zij staan er nu alleen voor en hebben niemand die voor hen kan of wil zorgen. U kunt deze kinderen redden van een leven op straat. Wilt u zich samen met onze directeur inzetten om deze weeskinderen en hun omgeving te helpen? Word sponsor van deze barre fietstocht! Van het opgehaalde sponsorbedrag kan Stéphanos o.a. nieuwe hulpgoederen naar Malawi verzenden.

MottoDirecteur van der Ham neemt zijn petje af voor de vele Stéphanos vrijwilligers in het land die zich inzetten en inspannen voor hun arme medemens in Malawi en Zambia. Daarom stapt hij in hun schoenen en zal hij deze sponsortocht als vrijwilliger ondernemen onder het motto “de bestuurder als vrijwilliger”. Hij hoopt in 1 dag (!) ong. 260 km. af te leggen!

Stichting Stéphanos: Stéphanos is een reformatorische stichting die hulp biedt aan de meest kwetsbaren in Malawi en Zambia, namelijk (wees)kinderen. Ook hun familie en dorpsgenoten profiteren hiervan. In Malawi ligt bij het werk de focus op diaconaal werk en onderwijs, met de Bijbel in de hand. Het doel van het verschaffen van hulp in Malawi, is het bevorderen van zelfstandigheid en vermijden van langdurige afhankelijkheid. In Zambia zijn de werkzaamheden hoofdzakelijk gericht op evangelisatie.

SponsorsU/jij kan (mee)helpen! Hoe? U kunt als particulier of ondernemer op diverse manier sponsoren:                                   

  1. Via de fietstocht-doneerpagina op www.stephanos.nl/actiepagina
  2. Via QR code hiernaast:
  3. Via overschrijving bank: NL74 RABO 0335 3074 50 t.n.v. Stéphanos o.v.v. “sponsoring fietstocht van der Ham”
  4. Hoogste donatie bedrag: De ondernemer die het hoogste bedrag doneert is shirt sponsor voor die dag, en komt met logo en naam op het shirt te staan. Bied u mee?
  5. Vanaf € 250,- krijgt u een logovermelding op de fietstocht-doneerpagina van onze website én in ons fysieke magazine (oplage: 7300 stuks. Voor digitale versie, zie: www.stephanos.nl/magazine).
  6. Advertentie in Stéphanos magazine: -1/4 pagina, staand (90x130 mm) Full Color. Prijs € 225,- (incl.) of -1/2 pagina, liggend (185x130 mm) Full Color € 500,-(incl.).

Voor de opties 4, 5 en 6 krijgt u een factuur. Giften zijn belasting aftrekbaar.

De tochtDe sponsorfietstocht zal starten in Ouddorp (de zuidelijkste Stéphanos werkgroep), -na het onderweg aandoen van de werkgroep/TFC plaatsen Montfoort, Houten, Uddel en Genemuiden- en eindigen in Staphorst (de noordelijkste Stéphanos werkgroep). Dit zal een route van ongeveer ong. 250/260 kilometer zijn. We houden volgers op de hoogte via stephanos.nl/nieuws  en onze pagina’s op Facebook en Instagram.

 

U kunt Johan tijdens deze fietstocht volgen via https://app.movingintelligence.com/nl/auth/login. Als u ingelogd bent klikt u op de button 'live' en daarna op de regel 'Johan van der Ham'. Inloggen via gebruikersnaam: volgjohan@movingintelligence.com met wachtwoord: movingintelligence