Stichting Stéphanos benoemt management assistente

15 november 2019 - Door: Harry Droppert

Wij zijn blij te kunnen melden dat we met de aanstelling van Martine ons Nederlandse team kunnen versterken, aldus directeur/bestuurder J. van der Ham. Martine Bijkerk-Smit is getrouwd en heeft twee kinderen. Het gezin is woonachtig in Sleeuwijk en is lid van de gereformeerde gemeente in Werkendam. Martine heeft na afronding van de MEAO als directiesecretaresse gewerkt bij een beleggings- en investeringsbedrijf.

 

Martine volgt bureaumedewerker Corrie de Jong op. Corrie was van 2013 tot 2016 vormingswerker voor Stéphanos in Malawi en van 2016 tot heden bureaumedewerker voor Stéphanos in Nederland. Corrie de Jong gaat fulltime aan de slag als leerkracht Nederlands aan volwassen buitenlanders. Ze blijft onder andere als vertaler betrokken bij het werk van Stéphanos.

 

De reformatorische stichting Stéphanos geeft hulp en onderwijs aan (wees)kinderen en hun familie. In Malawi ligt bij het werk de focus op diaconaal werk met de Bijbel in de hand. Voor Zambia geldt dat de werkzaamheden voornamelijk gericht zijn op evangelisatie.