Voedselhulp in zuidelijk Malawi

7 februari 2020 - Door: Harry Droppert

Stichting Stéphanos heeft gisteren maïsmeel uitgedeeld in de zuidelijke regio Chikhwawa. Het zuiden van Malawi werd vorig jaar maart getroffen door zware overstromingen waardoor de gewassen nog vóór de oogst verloren zijn gegaan. Hierdoor is er nu een groot gebrek aan voedsel.

 

Stéphanos werkt in samenwerking met de regering aan de verbetering van de levensomstandigheden van de mensen in het getroffen gebied door middel van lange termijn activiteiten. Bij een geopende Bijbel mogen wij voedselhulp geven. Bid u mee voor de gebieden waar gebrek aan voedsel is? 

 

Wilt u bijdragen op deze hulp mogelijk te maken? Dat kan via onderstaande mogelijkheden. Bij voorbaat hartelijk dank!

Via het onderstaande formulier kunt u via incasso betalen. Als u (eenmalig) online wilt doneren, kunt u deze link gebruiken: online doneren.

 

U kunt ook zelf een gift overmaken via NL74 RABO 0335 3074 50 (indien u voor een specifiek project wilt geven, graag het project vermelden).


Door dit formulier te verzenden, geeft u toestemming om deze gegevens te verwerken in ons systeem. We gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie ook ons privacy statement.