Zondagsschool & Catechisatie

Alle kinderen die jonger zijn dan 12 jaar en in het Stéphanos Children Home wonen, krijgen elke zondagmiddag zondagsschoolles van de vrouw van onze Village Father (de pastoraal werker van Stéphanos). 

De oudere kinderen (12+) krijgen dan catechisatie van de Village Father zelf. Hij behandelt onder andere de Heidelberger Catechismus die door dr. Steven Paas in het Chichewa is vertaald.

 

Ook wordt er een Bijbelverhaal verteld of een Bijbelse quiz gedaan. Uiteraard wordt er veel gezongen – daar houden ze van in Malawi – en krijgen de kinderen chips en drinken.

 

Voor 25 euro kunnen Tadala en haar vriendinnen naar de zondagsschool.


Via het onderstaande formulier kunt u via incasso betalen. Als u (eenmalig) online wilt doneren, kunt u deze link gebruiken: online doneren.

 

U kunt ook zelf een gift overmaken via NL74 RABO 0335 3074 50 (indien u voor een specifiek project wilt geven, graag het project vermelden).


Door dit formulier te verzenden, geeft u toestemming om deze gegevens te verwerken in ons systeem. We gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie ook ons privacy statement.

Evangelisatie

bekijk de projecten

Alfabetisering

bekijk de projecten