Zondagsschool en Bijbelstudie

De Bijbelkennis in de dorpen rondom Petauke – de standplaats van Stéphanos Zambia - is minimaal. Dat is ondermeer te wijten aan het feit dat veel mensen niet kunnen lezen of schrijven. Ook is er veel bijgeloof en hekserij. Daarom organiseert Stéphanos zondagsscholen en Bijbelstudiegroepen voor jongeren, waar Bijbelverhalen verteld worden. Tijdens de vakanties organiseren wij extra Bijbellessen van een aantal dagen, om dieper in te kunnen gaan op specifieke onderwerpen. Deze dagen zijn ook tot bemoediging van zondagschoolleiders. Tijdens dit evangelisatiewerk geven de veldwerkers ook voorlichting over AIDS. 

 

Met de zondagsschool en de Bijbelstudiegroep bereiken we bijna duizend kinderen en jongeren met het Woord van God.

 

Voor 50 euro organiseren wij een maand lang zondagsschool.


Via het onderstaande formulier kunt u via incasso betalen. Als u (eenmalig) online wilt doneren, kunt u deze link gebruiken: online doneren.

 

U kunt ook zelf een gift overmaken via NL74 RABO 0335 3074 50 (indien u voor een specifiek project wilt geven, graag het project vermelden).


Door dit formulier te verzenden, geeft u toestemming om deze gegevens te verwerken in ons systeem. We gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie ook ons privacy statement.

Evangelisatie

bekijk de projecten

Alfabetisering

bekijk de projecten