Boerderij

De boerderij op het Stéphanosterrein in Malawi functioneert als:

  • Voedselvoorziening voor het Stéphanos Children Home en het dagopvangprogramma. Er worden groenten, fruit en bomen geteeld.
  • Leerboerderij voor de studenten van het Stéphanos Vocational Training Center. Er zijn ruim tweeduizend legkippen, vijfhonderd vleeskippen en vier melkkoeien. Ook zijn er konijnen, varkens en geiten.
  • Leerboerderij voor boeren uit de omgeving. Er worden nieuwe landbouwtechnieken aangeleerd en het irrigatiesysteem is - naast functioneel - ook een voorbeeld voor anderen.
  • Een bron van zuivere gewassen en vee voor verdere teelt in de verschillende projecten.

In de eigen maïsmolen wordt maïs tot meel gemalen, de grondstof voor het dagelijks voedsel. Mensen uit de omgeving kunnen er goedkoop hun maïs malen.


Via het onderstaande formulier kunt u via incasso betalen. Als u (eenmalig) online wilt doneren, kunt u deze link gebruiken: online doneren.

 

U kunt ook zelf een gift overmaken via NL74 RABO 0335 3074 50 (indien u voor een specifiek project wilt geven, graag het project vermelden).


Door dit formulier te verzenden, geeft u toestemming om deze gegevens te verwerken in ons systeem. We gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie ook ons privacy statement.

Evangelisatie

bekijk de projecten

Alfabetisering

bekijk de projecten