Outreach programma

Het Outreach programma heeft drie hoofddoelen: 

  • De kinderen bereiken met het Woord van God
  • Het verbeteren van de levensomstandigheden van de kinderen en hun omgeving
  • De sociaaleconomische ontwikkeling in het gebied bevorderen

Om deze doelen te bereiken investeren wij in een compleet programma met onderwijs, gezondheid, landbouw en financieel advies.


De ongeveer tweeduizend kinderen die door dit programma worden geholpen, wonen in een straal van 5 tot 30 km rondom het Stéphanosterrein, meestal bij verre familie. Deze gezinnen kunnen al niet in hun eigen onderhoud voorzien, dus de zorg voor nog een kind is vaak te zwaar. Stéphanos heeft een comité opgericht dat – samen met plaatselijke kerken - dergelijke gezinnen screent of zij in aanmerking komen voor het Outreach programma. 

Het woord outreach komt van het Engelse ‘to reach out’, wat 'bereiken’ of ‘de hand reiken’ betekent.

Het Outreach programma bestaat sinds 1999 en is bedoeld voor (wees-)kinderen en hun omgeving die in nood, pijn en eenzaamheid leven. 

 

Wie reikt u de hand?


Via het onderstaande formulier kunt u via incasso betalen. Als u (eenmalig) online wilt doneren, kunt u deze link gebruiken: online doneren.

 

U kunt ook zelf een gift overmaken via NL74 RABO 0335 3074 50 (indien u voor een specifiek project wilt geven, graag het project vermelden).


Door dit formulier te verzenden, geeft u toestemming om deze gegevens te verwerken in ons systeem. We gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie ook ons privacy statement.

Evangelisatie

bekijk de projecten

Alfabetisering

bekijk de projecten