Sponsor een kind op de Ebenezer School

Helpt u een kind aan kwalitatief goed onderwijs op de Ebenezer School? 'Goed onderwijs is het begin van armoedebestrijding'

 

Ebenezer School Malawi is een christelijke privéschool in Nkhoma (Midden-Malawi). Deze school is in 2008 opgericht voor de kinderen van het ziekenhuispersoneel in Nkhoma, dat geen goede school voor hun kinderen kon vinden in de omgeving. De regeringsscholen in de dorpen zijn (te) groot, en het onderwijs in van lage kwaliteit. Inmiddels is Ebenezer School Malawi een grote school, waar ongeveer 600 kinderen onderwijs kunnen ontvangen. Ook kinderen uit de omliggende dorpjes kunnen hier naar school, door het sponsorprogramma.

 

Voor 20 euro per maand kan een kind onderwijs ontvangen op de Ebenezer School.

Informatie aanvragen   Ik wil graag sponsor worden

 

Heeft u een vraag over dit sponsorprogramma? Neem gerust contact op met Mevr. H. Westhoff -Lier.


Via het onderstaande formulier kunt u via incasso betalen. Als u (eenmalig) online wilt doneren, kunt u deze link gebruiken: online doneren.

 

U kunt ook zelf een gift overmaken via NL74 RABO 0335 3074 50 (indien u voor een specifiek project wilt geven, graag het project vermelden).


Door dit formulier te verzenden, geeft u toestemming om deze gegevens te verwerken in ons systeem. We gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie ook ons privacy statement.

Evangelisatie

bekijk de projecten

Alfabetisering

bekijk de projecten