500 gezinnen aan onderdak helpen

3 juni 2019 - Door: Harry Droppert

In de vroege ochtend en onder een strak blauwe lucht kwamen vandaag 500 gezinnen bijeen in het Outreach werkgebied in Khombwe. Op deze bijzondere Hemelvaartsdag mocht het Woord van God open gaan en werd er m.b.v. de Heidelberger Catechismus uitleg gegeven over het nut van de Hemelvaart van Christus.

 

Daarna kregen alle gezinnen elk 2 zakken cement en een slaapmat. Eerder deze week werd een plastic voor de dakbedekking, dekens en emmers uitgedeeld. Men gaat elkaar helpen om de kapotte en ingestorte huizen weer opnieuw te bouwen zodat kind en volwassene een veilige slaap plaats heeft.

We bidden dat een ieder voor zich ook een Eeuwige woning in de hemelen mag hebben, waar de Heere heen is gegaan om als advocaat een voorspreker te zijn bij de Vader.

 

Bidt en helpt u mee?

 

 

 

Via het onderstaande formulier kunt u via incasso betalen. Als u (eenmalig) online wilt doneren, kunt u deze link gebruiken: online doneren.

 

U kunt ook zelf een gift overmaken via NL74 RABO 0335 3074 50 (indien u voor een specifiek project wilt geven, graag het project vermelden).


Door dit formulier te verzenden, geeft u toestemming om deze gegevens te verwerken in ons systeem. We gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie ook ons privacy statement.