Actie vmbo leerlingen Jacobus Fruytier scholen gemeenschap te Apeldoorn

15 december 2022 - Door: Harry Droppert

Actie vmbo leerlingen Jacobus Fruytier scholen gemeenschap te Apeldoorn

Het doel van de onderbouw leerlingen was om middels een sponsorloop kansarme jongeren in Malawi aan een toekomst te helpen. Daarmee hebben ze een flinke prestatie neergezet én een prachtig bedrag opgehaald!

 

Op maandag 31 oktober was het zover. Het bleek geen gewone sponsorloop te worden. Er was voor de leerlingen namelijk een hindernissen parcour klaargezet. Vele rondjes met hinderissen werden afgelegd. Er waren zelfs twee leerlingen die totaal 33 rondjes renden. Complimenten!

 

Gisteren was er een officieel moment ingepland om het bedrag bekend te maken aan de voorlichter. Na een introductie, een quiz én de prijsuitreiking was het moment aangebroken dat het bedrag bekendgemaakt zou worden.

Totaal maar liefst € 7078,20! Een geweldig bedrag, waarvoor we leerlingen, organisatoren én sponsoren heel hartelijk bedanken!

 

De meeste rondjes werden overigens afgelegd door Julian de Vries, Martien Imminkhuizen en Willine Waghto. Zij ontvingen gisteren alle drie een setje CD's. Daarnaast hebben Justin van Ginkel (€ 605,-), Sem van de Pol (€ 502,-) en Yorick Hilbrands (€ 325,-) het hoogste sponsorbedrag opgehaald. Wat een prestaties, zowel financieel als sportief! Justin ontving gisteren bij de bekendmaking van het totaalbedrag een wokbon voor 2 personen. Sem en Yorick ontvingen een bon, te besteden bij Mc. Donalds. Allen, nogmaals dank voor jullie inzet!

 

P.S. Bekijk ook vooral even de foto's hiernaast.