Esther (4) is wees en geen familielid kan voor haar zorgen

11 januari 2022 - Door: Harry Droppert

Esther (4) is wees, geen familielid kan voor haar zorgen...

Esther heeft haar vader en moeder nooit gekend. Haar moeder stierf tijdens de bevalling, en haar grootouders waren al eerder gestorven. Ze woont nu bij een zus van haar oma, maar zij is te zwak om voor Esther te zorgen. Ze verdient de kost door groenten te verkopen op de markt, maar ze moet ook op Esther passen. Ondanks dat Esther nog maar vier jaar is kan ze al een beetje helpen. Ze haalt wel eens water, en ook wast ze de vaat. Met zand krijgt ze de pannen prachtig schoon. 

 

Stichting Stéphanos helpt kinderen als Esther met voedsel, kleding, medische zorg en (Bijbels) onderwijs. Ze horen over de Heere Jezus en krijgen een toekomst! Helpt u mee? Voor 20 euro geeft u al 4 kinderbijbels! Of sponsor een kind als Esther vanaf 20 euro per maand!

 

Maak uw bijdrage over op IBAN NL74 RABO 0335 3074 50 t.n.v. Stéphanos, sponsor een kind óf doneer online via de hieronder aangegeven mogelijkheden!


Door dit formulier te verzenden, geeft u toestemming om deze gegevens te verwerken in ons systeem. We gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie ook ons privacy statement.