Korte terugblik op de Koningsdag activiteiten van Stéphanos

1 mei 2023 - Door: Harry Droppert

Terugblik autopuzzeltocht in het Drentse land

Werkgroep Staphorst organiseerde op Koningsdag weer haar traditionele autopuzzeltocht. Dit jaar waren er, anders dan de voorgaande edities, twee routes. Naast de 'standaard' route was er een kortere route samengesteld. Ideaal voor gezinnen met kinderen. Ook dit jaar was de autopuzzeltocht weer een geliefd item van velen; maar liefst 159 auto's schreven zich in. De standaard route ging door Drentse dorpen en had een rustpunt bij tuincentrum Huis en Tuin in Hoogeveen waar een deel van de parkeerplaats ter beschikking werd gesteld. Onder het genot van een kop koffie of thee, of wat fris drinken kon men hier een korte pauze inlassen.

Een mooie bijkomstigheid waren de opstijgende vliegtuigen op vliegveld Hoogeveen. Het eindpunt van beide routes was bij Talen Tools in Staphorst. Hier konden de kinderen o.a. spelletjes doen en gekleurd worden. Al met al kijkt de werkgroep tevreden terug op deze mooie middag en worden deelnemers hartelijk bedankt voor hun deelname.

 

Terugblik Willems Spel- en ontmoetingsdag in Noordwijk

Werkgroep Katwijk organiseerde ook weer haar inmiddels traditionele Willems Spel- en ontmoetingsdag. Velen wisten de weg te vinden naar 's Heerenloo in Noordwijk. Ook hier was de opkomst boven verwachting hoog te noemen. Het was gezellig druk. Er was ruimte voor ontmoeting, er stonden marktkramen met verkoopartikelen, en daarnaast werden er diverse versnaperingen verkocht. De opbrengst van deze activiteit ligt rond de € 3500,-! Een prachtig bedrag! Allen die aanwezig waren, dank voor uw gezelligheid en steun.

 

Al met al zijn we dankbaar dat deze activiteiten t.b.v. hulp, onderwijs en evangelisatie in Afrika zo goed mochten verlopen. 

 

Bekijk ook vooral even de foto's. De eerste drie foto's zijn van de autopuzzeltocht. De overige foto's zijn van de Spel en ontmoetingsdag.