Nieuwe schoolleider Stéphanos Malawi

15 december 2020 - Door: Harry Droppert

PERSBERICHT: Vandaag is de heer P. Chikuse begonnen als schoolleider binnen Stéphanos Malawi. 'Chikuse komt in de plaats van de huidige schoolleider G.P. Mphande, die na 12 jaar trouwe dienst met pensioen gaat. Hij gaat leiding geven aan de reformatorische basisschool op de Stéphanos compound', zegt van der Ham, internationaal directeur Stéphanos, die - om het reformatorische karakter van de school te waarborgen- aanwezig was bij de sollicitatieprocedure en welkomstceremonie.

 

De heer P. Chikuse (50) is geboren in Malawi en heeft vier kinderen. Hij heeft 25 jaar ervaring als schoolleider aan gerenormeerde scholen in Malawi. Chikuse komt met zijn vrouw op de Stéphanos compound wonen, dichtbij de basisschool. Deze basisschool is één van de weinige reformatorische basisscholen in het land, en herbergt zo'n 400 leerlingen en 19 (vak)leerkrachten en assistenten.

 

Wilt u doneren voor onderwijs aan kwetsbare en (wees)kinderen in Malawi? Dat kan via NL74 RABO 0335 3074 50  of onderstaande mogelijkheid:


Door dit formulier te verzenden, geeft u toestemming om deze gegevens te verwerken in ons systeem. We gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie ook ons privacy statement.