Uitdeling 1200 noodpakketten vanwege Corona Malawi

20 april 2020 - Door: Thea Mawaya - Den Ouden

Een warme boodschap.

Vorige week donderdag, vrijdag en zaterdag is er aan 1200 gezinnen hulp geboden vanwege de gevolgen van Corona/Covid-19. Naast preventieve maatregelen kregen de gezinnen ook middelen uitgereikt om zichzelf en andere te beschermen tegen het Corona virus. Ieder gezin ging naast een Bijbel en preek in eigen taal, naar huis met een emmer, 10 stukken zeep, schriftjes en potloden om hulp te bieden aan de kinderen die nu niet naar school kunnen.

Op alle plaatsen mocht het Woord van God opengaan en was er gelegenheid om aan te sporen om de Heere te zoeken, terwijl Hij te vinden is (Jesaja 55:6-11) en werd de menigte gevraagd om ernstig bezig te zijn met Gods woord nu de kerken veelal gesloten zijn en zo de huisgodsdienst te beoefenen.

 

Ondanks de hitte (44 graden) was het zichtbaar van de gezichten af te lezen dat er verlangen was om meer te horen van hoe de Heere werkt en harten tot Zich trekt. Zo zal ook het Woord wat vandaag mocht uit gaan, niet ledig wederkeren, maar het zal doen wat Hem behaagt.

 

Helpt u -naast gebed- Stéphanos helpen door een noodpakket (10 of 25 euro) voor gezinnen te doneren? Deze noodpakketten kunt u vinden op: www.stephanos.nl/noodpakketten-actie. Doneren kan via de link of via onderstaande mogelijkheid.

Via het onderstaande formulier kunt u via incasso betalen. Als u (eenmalig) online wilt doneren, kunt u deze link gebruiken: online doneren.

 

U kunt ook zelf een gift overmaken via NL74 RABO 0335 3074 50 (indien u voor een specifiek project wilt geven, graag het project vermelden).


Door dit formulier te verzenden, geeft u toestemming om deze gegevens te verwerken in ons systeem. We gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie ook ons privacy statement.