sponsor een gezin

In het zuiden van Malawi zijn veel kwetsbare (wees-)kinderen. Deze kinderen en hun omgeving worden door middel van het gezinsprogramma gesteund. 

 

Door dit programma willen wij:

  • De kinderen bereiken met het Woord van God
  • De levensomstandigheden van de kinderen en hun omgeving verbeteren
  • De sociaaleconomische ontwikkeling in het gebied bevorderen

 

Wat wij doen:

Onderwijs

De kinderen krijgen een schooluniform en schoolmaterialen, zodat zij naar school kunnen. De volwassenen kunnen een alfabetiseringscursus volgen. Na het examen krijgen zij een Bijbel in hun eigen taal.

 

Gezondheidszorg

Iedereen krijgt een klamboe om malaria te voorkomen. Daarnaast krijgen mensen voorlichting in hygiëne. Ook kunnen deze gezinnen bij Stéphanos terecht voor medisch advies. 

 

Heeft u een vraag over dit sponsorprogramma? Neem gerust contact op met Mevr. H. Westhoff -Lier.

Landbouw

De verzorgers krijgen trainingen met betrekking tot onder andere gewasdiversificatie, geiten-rouleer programma’s en irrigatie programma’s. Daarnaast krijgen zij zaad en kunstmest voor de tuin.

 

Business

Door het geven van trainingen en microkrediet worden gezinnen gestimuleerd en toegerust om in hun eigen onderhoud te voorzien. 


Via het onderstaande formulier kunt u via incasso betalen. Als u (eenmalig) online wilt doneren, kunt u deze link gebruiken: online doneren.

 

U kunt ook zelf een gift overmaken via NL74 RABO 0335 3074 50 (indien u voor een specifiek project wilt geven, graag het project vermelden).


Door dit formulier te verzenden, geeft u toestemming om deze gegevens te verwerken in ons systeem. We gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie ook ons privacy statement.

Evangelisatie

bekijk de projecten

Alfabetisering

bekijk de projecten