werkgroepen

Map wordt geladen..

Elspeet

Over werkgroep Elspeet

Sinds 1999 wordt het werk van de Stichting Stéphanos gesteund door een werkgroep die met name in Elspeet/Nunspeet eenmalige en ook jaarlijks terugkerende activiteiten organiseerd. Voorbeelden van terugkerende activiteiten zijn ondermeer een autowasdag, een zangavond, creactieve avonden, bezorgactie van Kerst- en Nieuwjaarspost, alsook de jaarlijkse erwtensoepactie en wordt er deelgenomen aan diverse plaatselijke verkopingen en markten.

 

Sinds enige jaren wordt er door de werkgroepleden vanuit huis fotokaarten verkocht ten bata van het werk van Stéphanos. Andere activiteiten zijn ondermeer het bezorgen van de nieuwsbrief van de dorpvereniging, organiseren van een debat over ontwikkelingshulp i.s.m SGP-jongeren, etc.

 

De werkgroep bestaat op dit moment uit de volgende leden: Bertha Koetsier, Arjan van Asselt, Laura Koetsier, Margreth Spelt en Tom ten Hove.

 

Op dit moment zijn wij op zoek naar een enthousiaste werkgroepleden! Heb je interesse? Neem dan contact op met Bertha Koetsier, Tel.nr. 06-22391884

Contactgegevens

Voorzitter: Vacature..