werkgroepen

TFC Malawi Leanna Veldhuizen

Over werkgroep TFC Malawi Leanna Veldhuizen

 

Leanna Veldhuizen

Welkom op de informatiepagina van Leanna Veldhuizen. Opgegroeid in de buurt van Norwich, Ontario, Canada, zet Leanna zich in voor het welzijn van de kinderen in Malawi, Afrika. Verschillende reizen naar Malawi zorgden ervoor, dat de kinderen daar een speciaal plekje in haar hart wisten te veroveren. Het duurde niet lang voordat Leanna wist dat met deze mensen werken het ultieme doel voor haar was.

 

Over Leanna Veldhuizen

Leanna hoopt te verblijven in Blantyre, Malawi, en hoopt daar samen met de lokale mensen het werk voort te zetten dat Stéphanos heeft opgezet voor kindsponsoring. Daarnaast zal ze Engelse lessen geven.

 

Wilt u Leanna's werk steunen?

We kunnen mensen alles geven voor het dagelijks leven- en dat is belangrijk, maar er is een grotere nood. Leanna heeft vooral uw gebeden nodig, dat het werk dat zij mag doen gezegend mag worden, maar ook dat zij gesteund mag worden in haar dagelijkse leven in Malawi!

 

Financieel steun bieden?

Leanna is geheel afhankelijk van giften. Om eenmalig of meerdere keren een donatie te geven, neem dan even contact op met onze penningmeester! Uw hulp is erg gewaardeerd!

 

Wilt u op de hoogte gehouden worden?

Onze website wordt regelmatig bijgewerkt met details over het werk dat Leanna bezighoudt. Ongeveer elke maand wordt ook een nieuwsbrief uitgestuurd. Geïnteresseerd in het werk dat werk dat Leanna doet? Bezoek onze website om video's te bekijken, verhalen van eerdere reizen die Leanna gemaakt heeft te lezen, of om aan te melden voor onze nieuwsbrief!

 

www.leannainmalawi.com

 

Contactgegevens

Laenna's Support Team

  • Evert Veldhuizen - Fondsenwerving
  • Jennifer Moerkerken - Penningmeester
  • Johanna Veldhuizen - Fondsenwerving
  • Lydia Veldhuizen - PR/Marketing

 

Wilt u contact met ons opnemen? Stuur dan een e-mail naar leannainmalawi@gmail.com!