werkgroepen

TFC Zambia Irene Swets

Over werkgroep TFC Zambia Irene Swets

Irene Swets werkt in Zambia om daar evangelisatie- en alfabetiseringswerk te verrichten onder de Zambianen! Het is heel belangrijk dat Irene gesteund wordt om dit mooie werk te kunnen doen. Dit kan op verschillende manieren; door gebed, persoonlijke betrokkenheid en financiële steun.

 

Ook is er een thuisfrontcommissie (TFC) opgericht. Ons doel als TFC is om Irene zo goed mogelijk te ondersteunen en haar in staat te stellen dat zij haar werk kan doen, zowel op praktisch en financieel gebied als door bekendheid te geven aan het project.

 

Irene is bij het uitvoeren van haar werk geheel afhankelijk van giften. U kunt een (fiscaal aftrekbare) gift overmaken op NL27 RABO 0306895153 t.n.v. Stichting Stéphanos te Hendrik Ido Ambacht.

Ieder bedrag is welkom! Gezien het belang van continuïteit van het werk zijn periodieke giften bijzonder welkom. Voor dit laatste kunt u een formulier invullen voor automatische incassoop onze website.

 

Vijf keer per jaar komt er een nieuwbrief uit waar u op de hoogte wordt gehouden van het werk van Irene in Zambia. Wilt u deze digitale nieuwsbrief ontvangen? Stuur een email naar tfcvoorzambia@gmail.com

 

Kijk voor meer informatie, het laatste nieuws en onze acties op onze website: www.ireneinzambia.nl.

 

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via ons bovenstaand mailadres. Ook als u zelf een actie wilt opzetten of een presentatie wilt aanvragen horen wij het graag!

 

Hartelijke groet,

Rens, Gert, Corrie, Koenraad, Tonja en Loes.

Contactgegevens

Rens Buijs (voorzitter)

Corrie Schop (secretaresse)

Gert Schoonderwoerd (penningmeester)

Tonja Versluis (algemeen lid)

Koenraad Luijendijk (PR)

Loes Evers (PR)

 

Email: tfcvoorzambia@gmail.com

Website: www.ireneinzambia.nl