werkgroepen

TFC Zambia Sanne Wittingen

Over werkgroep TFC Zambia Sanne Wittingen

Sinds mei 2022 is Sanne Wittingen voor Stéphanos in Zambia. Ze zet zich daar in voor evangelisatie- en alfabetiseringswerk onder de bevolking. Daarnaast traint- en rust ze zondagschoolleiders toe.

Sanne doet dit werk geheel vrijwillig en is voor haar onderhoud volledig afhankelijk van giften. Om dit belangrijke werk mede mogelijk te maken is er een thuisfrontcommissie (TFC) opgericht. Deze commissie ondersteunt Sanne zo goed mogelijk op persoonlijk, praktisch en financieel gebied.

 

Wat kunt u betekenen voor Sanne?

In de eerste plaats vragen wij uw gebed voor Sanne, voor haar werk en voor de mensen in Zambia. De zegen van de Heere is ook voor hen belangrijk. De mensen leven veelal in armoede en primitieve omstandigheden.

 

Daarnaast is er veel geld nodig om dit werk goed te kunnen doen. Wilt u Sanne financiel steunen? Dat kan door eenmalig of periodiek een bedrag over te maken naar NL05 RABO 0306 8951 61 t.n.v. stichting Stéphanos o.v.v. Sanne Wittingen.

Gezien het belang van continuïteit van het werk zijn periodieke giften bijzonder welkom. U kunt hiervoor een formulier opvragen via onderstaand mailadres.

 

Tenslotte is meeleven voor Sanne ook erg fijn! Wanneer zij in Zambia is, hoopt Sanne één keer in de drie maanden een nieuwsbrief te schrijven over haar ervaringen. Wilt u deze ontvangen, dan kunt u een mail sturen naar info@sanneinzambia.nl.

 

We willen u heel hartelijk danken voor uw ondersteuning, op welke wijze dan ook! Voor meer informatie, het laatste nieuws en onze acties kunt u naar www.sanneinzambia.nl

 

Hartelijke groeten,

Carina, Jaap Jan, Melia, Willemijn en Willine.

Contactgegevens

Jaap Jan Beyer (voorzitter)

Willine van Ee (secretaresse)

Carine Wittingen (penningmeester)

Melia van Hoef (PR & fondsenwerving)

Willemijn van Steenis (PR & fondsenwerving)

 

Postadres TFC:

TFC Sanne

Wesselseweg 133

3774 RK Kootwijkerbroek

Mailadres: info@sanneinzambia.nl

Website: www.sanneinzambia.nl

Bankrekeningnummer: NL05 RABO 0306 8951 61 t.n.v. stichting Stéphanos o.v.v. Sanne Wittingen

 

Post voor Sanne is natuurlijk erg leuk!

Haar verjaardag is op 15 augustus!

Het postadres is: 

Sanne Wittingen

P.O.Box 560171 Petauke

Eastern Province

Zambia

 

Mailen kan naar: sannewittingen@hotmail.com