Alles uit de kast voor noodhulp aan 700 gezinnen

1 april 2022 - Door: Thea Mawaya - Den Ouden

Afgelopen dinsdag werd letterlijk alles uit de kast getrokken om hulp te bieden aan 700 gezinnen die een aantal weken geleden getroffen zijn door cycloon Ana. De families uit het Stéphanos Outreach Programma werden eerst bemoedigd vanuit Gods Woord waarbij de nadruk werd gelegd op Johannes 3:16, dat God Zijn enig geboren Zoon gegeven heeft, op een iegelijk die in Hem geloofd, niet verderve, maar het eeuwige leven hebbe. Zulk een liefde is moeilijk te bevatten!

 

Ondanks dat de regenwolken laag hingen bij aankomst in het bergdorp, mochten we opnieuw Gods voorzienigheid opmerken toen het na het uitpakken van de hulpgoederen droog werd. Stéphanos werkt samen met de Duitse organisatie Kindernothilfe, en we konden daardoor een mooi pakket aan hulp goederen aanbieden.

We hopen deze gezinnen opnieuw te helpen met voedsel in april en mei, terwijl men zelf weer bezig is in het veld om zoete aardappels, cassave en maïs te verbouwen. Hopend op een goede oogst om de rest van dit jaar zelf voor het eigen gezin te zorgen.

 

P.S. Bekijk ook vooral even de prachtige foto's hiernaast!

 

Wilt u bijdragen aan de voedselhulp voor april/mei?

  • Voor 48 euro geeft u 3 zakken maïs á 50 kg.   
  • Voor 22 euro geeft u 8 liter olie.

Maak uw gift over via: 

  • NL74 RABO 0335 3074 50 o.v.v. noodhulp overstromingen.
  • Of doneer via deze IDEAL link
  • Of doneer via de QR code hiernaast: